Bedriftsgaver og Utsmykking

Bedriftsgaver

HADELANDPORSGRUND.NO eies og drives av Porsgrunds Porselænsfabrik og Hadeland Glassverk.

Her finner du vår nettbutikk for Bedrifter og nettsider om Utsmykking.

Mange produkter laget av Hadeland Glassverk ser du aldri i butikkhyllene. Dette er unike, spesialdesignede firmagaver laget etter bestilling fra idrettslag, bedrifter, foreninger og andre til bruk som profilskapende firmagaver, utmerkelser og premier.

Gir man en gave er det viktig å gjøre et varig inntrykk på mottakeren. Gaver brukes ved mange anledninger, og ofte av ledelsen for å skape samhold i en organisasjon. Det er derfor viktig å velge profil- og kampanjeprodukter som symboliserer de målene man ønsker å oppnå. Det er for eksempel et sterkt bidrag til å motivere de involverte når et selskap står overfor store og små utfordringer.

Firmaer som lykkes og vokser har ofte en ting til felles – de blir gjenkjent. Sterkt image bygges sten på sten ved påvirkning og inntrykk. De fleste selskaper, store som små, ønsker å skille seg ut.

Både Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik hjelper deg med å utvikle gaver og profilartikler med farger, deler og utforming som blir gjenkjent.

Vis viktige personer i din nærhet at du setter pris på dem ved å gi dem en gave. Disse personene kan være kunder, leverandører, personale eller samarbeidspartnere. Vi hjelper våre kunder med å finne riktige budskapsbærere og legger stor vekt på hva produktet og designet symboliserer.