Barnas Helg

Helgen 19.-20. januar setter vi barna i sentrum og arrangerer ekstra mange fine barneaktiviteter her på Glassverket. Velkommen til Barnas Helg!
desember 19, 2018

Hos oss får barna blant annet mulighet til å blåse sitt eget glass og gå på teater. Vi byr også på ansiktsmaling og hesteridning i gatene i glassverkslandsbyen vår. Alle aktivitetene dekkes av et aktivitetskort som kjøpes i Museet.

Priser:
Aktivitetskort inkl. glassblåsing av glass uten dekor: 220,-

Aktivitetskort kjøpes i Museet og dekker følgende aktiviteter:
-Blås ditt eget glass i Glasshytta
-Billett til teater i Galleri 1
-Ansiktsmaling i Museet
-Hesteridning

Pris på kun glassblåsing:  175,-

 

 

Velkommen til teater!
Teateret som spilles denne helgen er "Det var en gang" av Liberman Produksjoner. Her får vi en reise gjennom lek og sang, vi besøker H. C. Andersens eventyrlige rike, og vi får stifte bekjentskap med historien om Den stygge andungen, Den standhaftige tinnsoldat og Prinsessen på erten. Forestillingen spilles i Galleri 1 og varer i ca 40 minutter.

 

 

Med teater for barna, glassblåsing i Glasshytta to morsomme lekeplasser og hesteridning, kommer dette til å bli en super helg!
I Bakeriet finner dere både boller, kakao og mye annet godt. Uteområdene er romslige med massevis av tumleplass. Ta med familien på Barnas helg den 19.-20. januar!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018