Bobler

Inspirerende feelgood foredrags-show med Dora og Bjørg Thorhallsdottir, Lørdag 23. mars 2019 kl. 12.30-15.30 i Galleri 1 på Hadeland Glassverk!
desember 7, 2018

 

Bobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk. Slutte å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv.

Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og gjør det med humor (for hun er litt artig også, som standup komiker). Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta. Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine. Hele spekteret. Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det.

Velkommen til et slags foredrags-show med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. Sitt tilbake i stolen og nyt, for dette er først og fremst en skikkelig feelgood ettermiddag!

I forbindelse med showet vil det være en pop-up salgsutstilling med Bjørgs bilder i Galleri 1.

Kr 450,- pr. person.
Billetter selges på Ticketmaster!

 

 

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018