Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Juleprogram

Se hva som skjer i førjulstiden! Hos oss kan du handle julegaver i vakre omgivelser, og samtidig tilbringe kvalitetstid med familie og venner.
oktober 3, 2018

Førjulstiden er innholdsrik på Hadeland Hadeland Glassverk. Vi har 10 butikker, 4 hyggelig spisesteder og et variert aktivitetstilbud hver dag frem til jul. Hver helg har vi besøk av Julenissen, Nissebarna og Nissemor, og du kan kjøre en tur med hest og kjerre rundt i vår julepyntede glassverkslandsby.

Program:

13. oktober: Åpning av vårt store innendørs julemarked i Galleri 2
Julemarkedet holder åpent hver dag til og med lille julaften. Her finner du inspirasjon, mengder av julepynt og julegaver, håndarbeidsboder (hver helg, og enkelte ukedager) og en morsom aktivitetskrok for barna (åpent i helgene). Her serverer vi alltid gratis gløgg og pepperkaker!

Åpningstider Julemarkedet i Galleri 2:
Mandag-lørdag: 10-16
Søndag: 11-17

3. november: Lysfest - Vi tenner 50.000 julelys
Ble med på den offisielle åpningen av julen på Hadeland Glassverk! Lysfesten er er gammel tradisjon som vi i år har bestemt oss for å ta opp igjen. Julenissen og nissebarna kommer på besøk og deler ut små gaver til alle barna, og det blir en herlig forsmak på juletiden hele dagen. Vi holder åpent til kl 17 denne dagen.
Kl. 10: Glassverket åpner
Kl. 13-16: Julenissen er her
kl. 13-17: Kanefart rundt på området
Kl. 15.30: Vi tenner 50.000 julelys!
Kl. 15.45: Julekonsert med barnekoret KorAll

4. november: Åpning av vår egen Julekafé
Vaffelhuset blir til Julekafé denne julen! Her vil du selvsagt få servert de gode vaflene vi alle er så glade i, men også et utvalg av julens delikatesser. Velkommen til et spisested utenom det vanlige!

25. november: Konjakkpipeshow i Glasshytta
Konjakkpipe er blant våre alle mest populære produkter, og denne dagen kan du selv få være med inn i Glasshytta og se hvordan den lages!

2. desember: Nissefest
Når selveste Julenissen inviterer til selskap, får selvfølgelig gjestene gaver! Denne dagen får alle som møter opp i nissekostyme/nisselue godtepose av nissen. Nissen har selvsagt med seg familien sin. Nissebarna går rundt om kring og gleder store og små, og Nissemor møter du i juleverkstedet på julamerkedet i Galleri 2.

15. desember: Førjulskonsert med Halvdan Svartes Guttekor i Glasshytta
Vi ønsker velkommen til førjulskonsert med Halvdan Svartes Guttekor i Glasshytta på Hadeland Glassverk.
Konserten varer i ca en time, og billetter selges i døren. Kr 150,- pr person.

 

 

 

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018