Butikkene

Hele området rundt selve glassverket er som en liten, koselig landsby. Her ønsker ti spennende butikker deg velkommen til en god opplevelse, enten du er handlelysten eller bare kikker.

Ti inspirerende butikker

Hos oss finner du alt til det dekkede bord; glass, porselen, tekstiler, bestikk, dekorartikler og mye mer. Vi viser til enhver tid de siste trendene. La deg inspirere av våre utstillinger og merk deg spesielt de mange flotte gaveartiklene. Her fins det gaver for enhver anledning, i alle prisklasser. Alle våre butikker tilbyr også tax-free shopping for de dette gjelder.

Høvdinghallen

Hovdinghallen

Sesongutsalget har skiftet navn til Høvdinghallen. Kom og opplev vår nye markeds hall. Vi har bygget om hele butikken, og fått mer plass. Høvdinghallen har et røft og unikt miljø, og her fi nner du øl fra mikrobryggerier fra hele Norge. Det vil også være mat fra småskala produsenter fra det ganske land. Kjøkkenavdelingen har vokst, og vi tilbyr mange kjente varemerker. Her fi nner du også Norges største fabrikkutsalg på porselen fra Porsgrunds Porselænsfabrik.

Interiør Outleten

Interiøroutleten

Gründerne av Palma interiør har åpnet Norges største interiør outlet på Hadeland Glassverk. ”låven” er fyllt opp med spennende interiørvarer. Her hos oss kan du finne unike ”one of a kind” produkter, gamle skap, malerier og mye mer. Trenger du å ”PiMPE” din sofa i sommer? Vi sees på outleten!

Glassbutikken

Glassbutikken er Hadeland Glassverks stolte utstillingsvindu. I butikken finner du, i tillegg til vårt standardsortiment, glassprodukter som ikke er tilgjengelige andre steder. I Glassbutikken finner du alt fra moderne glasskunst til nostalgiske designperler. Vi kan by på alt fra kolleksjonsvarer til spesialproduksjoner, spesiallaget kunstglass og unike gjenstander. I Glassbutikken får du 20% fabrikkrabatt på alle ordinære priser året rundt (gjelder ikke unikater). I tillegg har vi stadig ekstra lave kampanjepriser på utvalgte produkter og serier som er unike for Glassbutikken på Hadeland Glassverk.

Ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf 61 31 64 00 eller post@hadeland-glassverk.no

Porselenshuset

I Porselenshuset har vi til enhver tid et komplett utvalg av produkter fra Porsgrund Porselænsfabrik. Her kan du handle serviser, gaveartikler og studioprodukter. I tillegg til Porsgrunds produkter har vi porselen fra enkelte andre leverandører. Du finner også et stort utvalg av tekstiler og annet tilbehør i Porselenshuset. Våre flotte utstillinger er en inspirasjonskilde for det dekkede bord! I Porselenshuset får du 20% fabrikkrabatt på alle varer fra Porsgrund Porselen året rundt (gjelder ikke salgsvarer). Vi har også jevnlig kampanjepriser på utvalgte produkter og serier.

Ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf 61 31 64 00 eller post@hadeland-glassverk.no

Interiørhuset

Vakre omgivelser er viktig for det gode liv, noe Interiørbutikken bidrar med. Her overrasker vi deg med gode ideer og spennende designnyheter til hus og hytte. I Interiørhuset selges småmøbler, tekstiler, tapeter, lamper, samt pynte- og gaveartikler. Kom og opplev nyheter fra blant andre Part Two, Mille Moi, Home&Cottage og House Doctor. Videre har vi sengetøy og håndklær fra Lexington og de deilige velværeproduktene fra Durance. Fra Designers Guild tilbyr vi et vell av stoffer og tapeter, og lekre klær og tilbehør fra Mosmosh, European Culture og Beck Söndergaard. I Juleavdelingen viser vi både de gode, gamle norske juletradisjonene, samt nye og spennende trender innen juledekor. Her får du tak i gaver, pynteting og mye, mye mer som har med jul å gjøre.

Ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf 61 31 64 00 eller post@hadeland-glassverk.no

Fabrikkutsalget

Fabrikkutsalget er Hadeland Glassverks lagerutsalg. Butikken selger samsortering av glass og krystall til priser som er minst 35 % lavere enn ordinær 1. sorteringspris. Muligheten til å handle glass til fabrikkpriser er noe våre gjester benytter flittig. Her får du også tak i et unikt utvalg av produkter som kun er tilgjengelig på glassverket. Alle våre butikker tilbyr også tax-free shopping. Benevnelsen samsortering innebærer at produktene har små kosmetiske feil, som for eksempel ubetydelige bobler i glasset eller fargeavvik. Dette innvirker ikke på produktenes funksjonalitet og kvalitet. Fabrikkutsalget har ofte kampanjepriser på restpartier. Butikken har alltid et stort utvalg av alle typer produkter, både fra katalogsortimentet, designprøver og spesialproduksjoner. 

Suppleringsvarer

Fabrikkutsalget har godt utvalg i et uttall glasserier som ikke lenger finnes i kolleksjonen. Det betyr at du kan ha gode sjanser til å få supplert dine glass hos oss, selv om det er lenge siden de har vært å finne i andre butikker.

Ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf 46 50 51 93 eller e-post: fabrikkutsalget@hadeland-glassverk.no

Lys- og Tinnstøperiet

Hadeland Lys- og Tinnstøperi lager vakkert tinn og stearinlys på gamlemåten. Vi forener tradisjon og kulturhistorie med dagens krav til kvalitet og designHadeland Tinnstøperi er en av Nordens ledende leverandører av tinnprodukter. Vårt selskap forener tradisjon og kulturhistorie med dagens krav til kvalitet og funksjonalitet. Vi henter inspirasjon i design fra norsk håndverk helt tilbake fra 1600-1700-tallet. De senere årene har selskapet utviklet seg som foregangsfirma i utvikling av nye spennende produkter og konsepter i et tradisjonelt marked. Hadeland Lys- og Tinnstøperi kan i tillegg til et komplett tinnsortiment, også tilby attraktive interiørprodukter, dekorartikler, klær, smykker og gaver, samt et rikt utvalg av souvenirer fra ledende leverandører i Norge. Man kan også designe og farge sine egne lys i selvvalgte farger. 

Ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf 40 49 87 62 eller e-post hlt@hadeland-glassverk.no

Kramboden

Når du trår inn over dørstokken til Kramboden møter fristelsene deg allerede i døra. Her er det mye godt for både små og store.

I Kramboden kan du velge og vrake i spennende krydder, nykvernet kaffe, te, sjokolade, drops, spekepølser fra et lokalt viltslakteri og andre godbiter. Det finnes også et rikt utvalg av tidsriktige gaver og interiørartikler, hvorav mye kan settes sammen med mat til flotte gavepakker. 

Det er i Kramboden du finner gavene du virkelig kan kose deg med, og som også faller i smak hos den som ”har alt”. Kramboden er åpen hele året. Følg de deilige duftene!

Ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf 45 29 80 13 eller kramboden@hadeland-glassverk.no

Honinghuset

Honninghuset er både en butikk og en annerledes opplevelse for barn og voksne. I Honninghuset kan du studere bienes liv i flere bikuber og fylle din "selvblåste" honningkrukke fra Glasshytta med klokkelynghonning. Vi har også en mengde spennende produkter som alle har utgangspunkt i honning og bier; mat, kosmetikk, serviser, hobbyartikler og leker. 

Ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf 61 31 64 00 eller post@hadeland-glassverk.no