Førjulsaktiviteter

Førjulsaktiviteter hver helg på Hadeland Glassverk

Ta med deg familie og venner til spennende dager på Hadeland Glassverk. For barn i alle aldre har vi laget supre aktiviteter som tilbys hver helg nå i førjulstiden.
Barn elsker å være kreative og å skape noe. På Hadeland Glassverk kan de få delta aktivt og lage noe selv. Alt de lager får de med seg hjem, som suvenirer fra en annerledes dag på landet.

Blås dine egne glass i Glasshytta
Prøv deg som glassblåser ved å blåse sin egen honningkrukke eller ulike drikkeglass i Glasshytta. Produktet du lager får du med deg hjem etter nedkjøling. NB:Nedkjølingen av glasset tar halvannen time og er viktig for at det ikke skal sprekke. Det er derfor lurt å blåse sitt eget glass som første aktivitet når du besøker oss. Gratis inngang i Glasshytta. Pris for selvblås: 130,- pr glass

Dekorer ditt eget glass med sandblåsing
Vi har en egen sandblåsemaskin her på Glassverket. Dekorer ditt eget glass med klistremerker og sandblås det etterpå. Hvis du er under 12 år så kan du få hjelp av en voksen.
Pris for sandblås av selvblåst glass: 40 kr.  Hvis du kun vil dekorere glass, kan du kjøpe av oss og gjøre det. Pris: 130 kr 

Honninghuset
Dette huset er spennende å besøke. Alle barn trives her.  I tillegg til honningprodukter selger vi også en del leker.
Barnas "selvblåste" honningkrukke kan fylles med lynghonning i Honninghuset. Pris: varierer etter hvilken honning man ønsker.

Fargelegg lys i vårt Lys støperi
I Lys støperiet kan barna farge sine egne lys. Dette er supre julegaver. Velg blant en rekke flotte farger. Vi hjelper til med lysfargingen for de minste. Pris: 59,- pr par lys

Kreativt verksted i Barnas Hus

I Barnas Hus holder Hadeland Quiltelag til. Her kan du lære deg å sy en liten julegave. Flotte små kreasjoner blir til av flittige barnehender i løpet av en liten time.

Nissebarna besøker Glassverket og har noe godt til alle  i kurvene sine.

Eventyrstund med nissemor hver lørdag og søndag kl 13.00 i Museet

Bli med på tur med hest og slede rundt i Glassverkslandsbyen vår.
Kjøp billett i Museet. Pris kr 20 pr pers. 50,- pr familie (2 voksne og 2 barn)

Teaterforestillinger i førjulstiden:
Jul i Lønneberget 19 og 20 desember.
 
Forestillingene varer i 1. time.
Billetter bestilles kun på www.nittedalteater.com/billetter.  

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 61 31 66 19 om du lurer på noe vedr. våre barneaktiviteter.