Meny
MENU

Gi barna en drømmedag på Hadeland Glassverk!

Aktiviteter for hele familien!

Denne sommeren står barna i fokus her på Hadeland Glassverk! Her er aktiviteter for hele familien. Prøv deg som glassblåser, besøk dyrene på bondegården og bli med på “En Reise i Mummidalen”. Vi har 14 butikker, 5 spisesteder og åpen Glasshytte med gratis inngang.
Her ser dere noe av det vi tilbyr for de minste denne sommeren.

En Reise i Mummidalen

I den interaktive familieattraksjonen En Reise i Mummidalen, blir vi på en helt ny måte kjent med Tove Jansson, Mummidalen og de spennede karakterene som bor der. I denne opplevelsen blir du guidet på din vei over land og strand, gjennom skogen og du får til og med bli med inn i Mummihuset! Dette er en spennende og morsom opplevelse for barna, og for de voksne er det en interessant og nostalgisk reise tilbake til barndommen.

Billetter til En Reise i Mummidalen kjøpes på  Ticketmaster  eller i Galleri 2 ved ankomst.

Les mer om En Reise i Mummidalen her.

 

Blås ditt eget glass

Å blåse glass er morsomt for store og små. Det er spennende å se hvordan en klump med glødende masse blir til et drikkeglass eller en honningkrukke du har laget helt selv. Vi pleier å si at om barnet kan blåse ut et lys, kan det blåse glass! Alle får selvsagt hjelp av en erfaren glassblåser gjennom hele prosessen.

NYHET!
Nå kan alle blåse sitt eget Mummiglass! Blås først glasset, før du dekorerer glasset med sandblåsemaskinen. Hva sier du til et helt unikt Mummiglass til Mummi-samlingen din?

Les mer om Mummiglasset her.

Besøk Barnas Bondegård

Tradisjonen tro flytter en liten bondegård inn i parken vår om sommeren. Her kan barna komme tett inn på gårdsdyr, som kalv, sau, høner og kaniner. Vi har også en hest som gjerne tar barna med på en ridetur rundt i den hyggelige parken vår.
Barnas Bondegård har gratis inngang.

Les mer om Barnas Bondegård her.

 

Egen badestrand

Med vår egen badestrand og badebrygge med stupetårn, kan du kombinere strandtur med familien med shopping, deilig mat og morsomme, kulturelle opplevelser. Stranden ligger redd ved og vi har gratis parkering til alle gjester.

 

Tapp din egen honning

I Glasshytta kan man velge å blåse en honningkrukke. Denne honningkrukken kan dere selv fylle med Honning i Honninghuset! I Honninghuset kan dere også se på livet i virkelige bikuber fra vinduene inne i butikken. Det er ikke uten grunn at dette er barnas favoritthus her på Hadeland Glassverk.

Fargelegg lys

I Lys- og Tinnstøperiet kan alle fargelegge sine egne lys! Her kan barna velge blant alle regnbuens farger og gjøre jobben helt selv. Det er spennende for de minste å se hvordan det hvite lyset du nettopp dyppet, kommer opp igjen med favorittfargen! Dette er flotte personlige gaver til venner og familie!

 

Musikalsk Formiddag på Hadeland Glassverk

Hver lørdag kl. 12 til og med 25. august ønsker vi velkommen til Musikalsk Formiddag! Konsertene spilles utendørs på Torget og har fri inngang for alle våre gjester. Vi har sitteplasser til de 100 første, så ta gjerne med egne stoler for å være på den sikre siden.

Se programmet for sommerens konserter her.

Mummibutikk og Mummikafé

Med “En Reise i Mummidalen”, egen Mummibutikk, Mummikafé og Mummitrollet og Lille My vandrende rundt for å hilse på fansen, kan vi trygt si at vi har fått Mummifeber! Å møte Mummitrollet og Lille My er gratis. Hør godt etter på høyttalerne når dere er her, for da får dere vite hvor og når de kan møtes!


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500