Meny
MENU

Lag deres egen tradisjon!

Skal du gifte deg i år eller er du invitert i Bryllup? Kjøp praktiske og unike bryllupsgaver av oss!

Med gaver som varer, har dere minner om dagen som dere kan bruke resten av livet. Glassene våre kommer i alle prisklasser og er ekte håndverk! Velg norsk kvalitet  når du skal gifte deg! Del bryllupsinspirasjonen din med oss på Instagram! #hadelandglassverk
maria skappel hadeland glassverk bryllupslisten.no

Gjennom 100 år har Finnglassene blitt produsert på Hadeland glassverk. Den dag i dag munnblåses og håndslipes glassene fortsatt på Jevnaker, og hele 13 personer må til for å lage et enkelt glass. Velg Finn på bryllupslisten.no når du skal gifte deg! Finn – ekte norsk håndverk!

“Evig din” Odyssé er en glasserie laget for å ta vare på duft- og smaksstoffene på best mulig måte. Serien leveres med knuseerstatning. Det betyr at dersom du knuser et glass kan du ta med stetten tilbake til butikken og få et nytt glass tilbake – helt gratis!

Marie er en klassisk og vakker serie med nydelig slipedekor. Marie ble produsert hos oss første gang i 1912. Glassene munnblåses og håndslipes på Hadeland Glassverk. Som en ekstra vakker detalj, slipes det også på stetten på glassene. Marie oser av utsøkt håndverk.

Kjøp de fineste bryllupsgavene av oss!

Våre beste bryllupsgave-tips!


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500