Meny
MENU

Nye bilder fra Elisabeth Werp i Galleri 1

Elisabeth Werp
”Speculum”
Nye malerier og grafikk fra en av Norges mest markante samtidskunstnere
Vi lanserer også Werps nye kunstglasserie ”Speculum” i vakre farger,
samt eksperiment med glassmaleri.

Utstillingen åpner 9. september kl. 13  –  Galleri 1

Utstillingsperiode: 9. september – 22. oktober
Åpningstider: Onsdag-lørdag 10-16   Søndag 11-17

For kjøpshenvendelser og førvisninger, vennligst kontakt kate@hadeland-glassverk.no

 

Elisabeth Werp er bosatt i Oslo og har i en årrekke vært regnet blant Norges fremste kunstnere, blant annet med utstillinger ved Henie Onstad Kunstsenter, Stenersen-museet, Blaafarveværket, Galléri des Beaxs Arts, Paris og Brompton Gallery, London

Werp er utdannet ved Statens Kunst- og Håndverksskole og Statens Kunstakademi. Hun holdt sin første separatutstilling ved UNK i 1991. Werp har utviklet en helt spesiell og umiskjennelig stil der teknikk og symbolikk glir i hverandre i et symbiotisk formuttrykk. Motivene er drømmeaktige, symbolske, figurative, men med et abstrakt innhold. Et sykkelhjul skildrer ikke nødvendigvis et hjul, men det evig tilbakevendende. Et gammelt bord og stol er ikke møbler, men tydelige tegn på menneskers tilstedeværelse og undring over det liv som var her, er her, eller skal komme tilbake.

Elisabeth sier:

“Til utstillingen på Hadeland Glassverk , ønsker jeg å fokusere på Vanitas-motivet; et klassisk tema spesielt belyst i Nederlandene på 16-tallet,og et motstykke til Carpe Diem-temaet. Jeg anvender metaforer som speil, klokker, skjøre glass,vakre stoffer vevet eller brodert av kvinner-hender….-Samtidig som følelsen av noe forlatt er dominerende, håper jeg at forventningen og troen på Det Nye, Det Neste, skal ligge latent i motivet.”

Utstillingen på Hadeland Glassverk inneholder rundt 18 nye malerier (akryl/olje) som er malt i år. Formatene på bildene varierer fra 50 x 70 cm til 140x 180 cm.


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500