Meny
MENU

En Reise i Mummidalen

2. juni-23. september i Galleri 2

Bli med på en reise inn i Mummis forunderlige verden – nå i Norge!

Vi er stolte av å være de første utenfor London til å få låne “En Reise i Mummidalen”, og vi gleder oss til å dele denne opplevelsen med alle våre gjester denne sommeren.

“En Reise i Mummidalen” er en helt unik, interaktiv opplevelse som skaper gode historier og minner for hele familien. I 50 minutter blir du ledet gjennom Mummidalen; du får bli med inn i Mummihuset, ut på øyene, gjennom skog og vinterlandskap, og langs veien får du høre morsomme og lærerike historier om Mummidalen og Tove Jansson, skaperen bak dette utrolige universet.
Kanskje du finner Mummifamilien?

BESTILL BILLETTER I DAG

Over 4500 har allerede bestilt billetter til denne hyggelige familieopplevelsen, så sikre deg billetter, du også. Billetter kjøpes på Ticketmaster.no

Alle vil ha glede av denne reisen. Vår anbefalte aldersgrense for denne opplevelsen er 4 år, men små barn kan ikke reise alene. På noen deler av reisen er det litt mørkt, og også litt tåkete. Dette er en hyggelig og varm opplevelse, men det er fint med en trygg hånd å holde i for de minste barna.

VI ER ALLE FORSKJELLIGE

”We all are different” – Tove Janssons kjernefilosofi er et tema som er mer aktuelt enn noen gang. Budskapet til Mummi er at vi alle er forskjellige, og hver og en har rett til å bli hørt, og å tilhøre. Tove Jansson var det største talsrøret for raushet i forhold til ulikheter. Med dette temaet fokuseres det på samholdet blant de forskjellige karakterene i Mummidalen. Mummifamilien er omgitt av usikkerhet og endringer, og de må finne ut hvem de virkelig er.

PRAKTISK INFORMASJON

Oppmøte et kvarter før det starter. De som kommer for sent, mister “reisen” sin. Minimum én voksen må være i følge med en gruppe på tre barn, og barn kan ikke delta alene.  Barnevogner og store bagger er ikke tillatt.
For spørsmål, ta kontakt på e-post mummi@hadeland-glassverk.no eller telefon 454 84 054.

 

“En Reise i Mummidalen” er hentet fra Sounthbank Centre i London.

Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500