Meny
MENU

Hadeland Glassverk har håndlaget det vakre trofeet til RAW AIR 2917!

Trofeet er utarbeidet i samarbeid med Sjefsdesigner Maud Gjeruldsen Bugge og ser ut til å ha tiltrukket seg internasjonal oppmerksomhet av media og utøverne.

RAW AIR er en hoppturnering som strekker seg over ti dager i fire forskjellige bakker. Det hele begynner i Holmenkollen 10 mars. Videre skal utøverne til Lillehammer 13-14, og Granåsen i Trondheim 15-16, før det hele avsluttes med en superfinale i Viekrsund 17-19 mars. De tre beste hopperne vinner en pengepremie på 100.000 EURO.

På oppdrag fra Norges Skiforbund Hopp har Hadeland Glassverk laget et hoved trofé til sammenlagt vinneren som vil veie totalt ca. 20kg skive70cm m/stativ og ha en høyde(skive+stativ) på 140cm. Vi lager også 10 mindre troféer (40cm) som den som leder sammenlagt hver dag får.

Da delegasjonen fra Norges Skiforbund Hopp besøkte oss for å se produksjonen av hovedtroféet fikk både utøvere og ledere fra Norges Skiforbund blåse sine egne glass. Vi gjennomførte en konkurranse i å blåse den største kula, hvor Daniel André Tande og Joacim Hauer deltok. Joacim blåste den største, men Daniel André sa han tok ham på stilen.

 

Konkurransen om å blåse den største kula var knallhard..

Prototyper av trofeet inspiseres..

RAW AIR er en ny norsk hoppturnering i regi av det Norske Skiforbundet som finner sted i 4 forskjellige byer. Les mer på: rawair.no!


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500