Meny
MENU

Se sommerens beste tilbud!

Sommerens tilbudsavis er her!

Vi gleder oss til å treffe dere på Hadeland Glassverk i sommer. Sommersesongen er årets høydepunkt for oss, og det er noe helt eget med sommerdagene her på Glassverket.
Hadeland Glassverk er stedet for dere som liker litteratur, eventyr og Mummi denne sommeren. Familieattraksjonen “En Reise i Mummidalen” kan oppleves hver dag mellom 2. juni og 19. august, og du kan i tillegg få møte Mummitrollet og Lille My. Du kan også spise lunsj på vår egen Mummikafe og handle gaver til deg selv og andre i Mummibutikken i Galleri 2. Dette blir gøy! Les mer om denne opplevelsen på side 28 og 29.

Se alle tilbudene våre her:
https://issuu.com/lislut/docs/sommertilbud

Glasshytta er åpen hver eneste dag! Opplev glassblåsing på nært og her kan du selv prøve deg som glassblåser! Nyhet i sommer er at du kan blåse ditt eget Mummiglass.
Å blåse glass er en spennende og lærerik opplevelse for både voksne og barn. Med god hjelp fra en erfaren glassblåser, får du et helt unikt glass i skapet – med eller uten Mummitroll på.
Å blåse glass koster 175,- pr. glass.

Å blåse Mummiglass koster 250,- pr. glass. (inkluderer dekor med sandblåsemaskinen)

Du kan blåse ditt eget glass innenfor disse tidene:
Mandag-fredag: 10.00-15.30
Lørdag: 10-14.30
Søndag: 11-15.30

 

Endelig er konjakkpipe tilbake i butikkene!
Konjakkpipe er blant våre mest etterspurte produkter, og nå har vi igjen et stort og fint utvalg av konjakkpiper i både Glassbutikken og Fabrikkutsalget. Konjakkpiper blåses og formes for hånd av våre glassblåsere her på Hadeland Glassverk, og hver enkelt pipe er helt unik.

Vi anbefaler dere en god tur innom Høvdinghallen. Dette er trolig Norges største butikk innenfor lokalmat, håndverks-øl, kjøkkenutstyr og porselen. Et besøk innom vil også sikre deg tips og ideer til sommerens menyer. Nytt av året der inne er at vi selger økologiske grønnsaker fra vår egen gård.

Fabrikkutsalget er pusset opp og vi har nå flere varer enn noen sinne! Her får du annensortering til ekstra gode priser. Se også vår flotte juleavdeling, for her på Hadeland Glassverk har vi litt jul hele året :)

 

Du finner OUTLET helt i enden av Hadeland Glassverk. Her finner du en låve full av godbiter innen interiør, klær, glass og porselen!

 

 

Se alle tilbudene våre her:
https://issuu.com/lislut/docs/sommertilbud


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500