Meny
MENU

Velkommen til utstilling
av verdens beste naturfoto!

Vinnerne er plukket ut blant 50 000 fotos fra 96 land.

Dette er “Oscar-prisutdelingen” blant naturfotografene som Natural History Museum i London nå har arrangert som en årlig konkurranse i mer enn 50 år.

Les hva avisen Hadeland har skrevet om åpningen av Wildlife Photographer of the Year: Kronprinsparet overrasket glassverket med besøk på utstillingsåpning

 

Utstillingen «Wildlife photographer of the year» er utvikla og produsert av Natural History Museum, London.

Denne verdenskjente utstillingen som er på lån fra Naturhistorisk museum i London, vil åpne på Hadeland Glassverk 20. mai og stå frem til 20. august 2017.

Utstillingen inneholder 100 fantastiske bilder, fra eksotiske dyr til landskap som vil ta pusten fra deg.

Wildlife Photographer of the Year er det mest prestisjetunge fotoeventet i verden. Utstillingen har en global plattform som gjennom de siste 50 år har vist oss verdens mest forbløffende og utfordrende fotografier.

Den ble lansert i 1965 med 365 deltagere, og i dag har konkurransen mottatt 50 000 bidrag fra 96 land. Utstillingen har blitt besøkt av millioner av mennesker fra hele verden.

Utstillingen inneholder flere fotografier fra den anerkjente fotografen Audun Rikardsen. Audun Rikardsen fra Nord-Norge, er professor ved UiT Norges arktiske universitet i Tromsø, og tidligere har vunnet “The Wildlife Photographer of the Year Portfolio Award”. Utstillinga flere av hans bilder med utsøkte motiv av hvaler, hvalross, sel, ørn og ørret. Rikardsen dykker i forbindelse med sitt feltarbeid, og fotografiene er tatt over og under vann – og i noen tilfeller begge deler.

Dette er en utstillingen som passer til alle som er opptatt av natur og dyr.

20. mai – 20. august 2017. Galleri 2.
Åpningstider: Tirsdag-Lørdag: 10.00-16.00, Søndag 11-17.
Inngang; kr 120. Barn under 16 år/student/honnør; 80,-
Barn under 5 år; Gratis
Ta kontakt for gruppepris.
Har du spørsmål? Send mail til  booking@hadeland-glassverk.no eller ring 61 31 66 19 i dag!


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500