Matopplevelser

Bakeriet

På Hadeland Glassverk finner du trivelige serveringssteder som alle er kjent for sin gode mat. Helt siden 1800-tallet har man kjent duften av fersk bakst fra Glassverkets eget bakeri. I dag kan du nyte en helt egen atmosfære i Bakeriet som er en opplevelse i seg selv, med vakre møbler, egenproduserte lysekroner fra 1800-tallet og fyr på peisen. Vi byr på deilig gjærbakst, alt fra solboller, skolebrød og syltetøyboller til pizzasnurrer og ostetwist. Du får velsmakende sandwicher og nystekt brød. og vi må nevne våre berømte kanelsnurrer helt spesielt. Husk og du kan også kjøpe med deg ferske brød hjem.

Kokkestua

I Kokkestua serverer vi alt fra de lekreste smørbrød til middagsretter og et rikt utvalg av kaker og gode desserter. Ferske råvarer kjøpes inn hver dag, og førsteklasses brødprodukter kommer direkte fra vårt håndverksbakeri. Kokkestua lager mat av beste kvalitet til både store og små arrangementer. Velkommen til bords!

Vaffelhuset

I vårt koselige vaffelhus serveres de deiligste vafler og pannekaker.  Dette er spisestedet som barna elsker, men som også de voksne mer enn gjerne besøker. Gled deg til alle de deilige sirupene, blåbærsyltetøyet og den gode atmosfæren. Vi serverer også glutenfrie belgiske vafler, og de smaker spesielt godt med softis og jordbærsaus.

Barnebursdag i vaffelhuset

Ta med barnas venner til en morsom feiring! bursdagspakke inneholder vaffel eller pannekake med valgfritt tilbehør. Velg mellom is, syltetøy, sirup el bacon. I tillegg får alle en brus. Alle barna får dyppe sitt eget par med lys i Hadeland Lys- og Tinnstøperi. Bursdagsbarnet får en krone.

Pris 145,- pr. person.

Det må være med en voksen sammen med barna. Forhåndsbestilling helst en uke på forhånd.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Vaffelhuset på telefon 410 40 192.

Barseltreff i vaffelhuset

Hver torsdag inviterer vi til barseltreff i hyggelige omgivelser i Vaffelhuset. Vi har barnestoler, muligheter for å varme mat og stelleplass. Ekstra tilbud på bespisning.
Velkommen!