Meny
MENU

Nettbutikk

Nettbutikk

Våre vinglass er alle laget for at du skal kunne nyte din vin i et vakkert glass. Glasset du drikker av påvirker din opplevels..

Augustin er en serie ølglass som ivaretar og fremhever ølets karakter.Augustin er utviklet av vår sjefsdesigner Maud Gjerulds..

Vann er en av kildene til å holde oss effektive og fokuserte gjennom en hektisk dag. Alle vannkaraflene fra Hadeland Glassverk ..

En god whiskey eller cognac fortjener en vakker karaffel og gode glass. Våre barserier sørger for at du elegant kan servere de..

Blomster, lys og dekor utgjør alltid en del av trendbildet innenfor interiør. Ethvert dekket bord kan heves med vakre serverin..

Glassblåsing er et gammelt håndverk vi er stolte av å bevare, og mange av våre produkter er munnblåst og håndlaget på bla..

Vakre dyrefigurer i glass er populære gaver og souvernirer. Her finner du populære dyr fra det norske dyreriket formgitt av no..

Det var Verkseier, Hans Berg, på Hadeland Glassverk som satte i gang den første produksjonen av det som senere skulle bli til ..

Vi elsker jul på Hadeland Glassverk. våre juleprodukter i glass er en naturlig del av julepynten og borddekkingen for mange. H..

Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500