17. mai-gelé

En kreativ 17. mai-dessert som imponerer gjestene! Denne desserten tar litt tid å lage, men vekker garantert oppmerksomhet og er den perfekte 17. mai-desserten!
mai 5, 2019

Slik gjør du

NB: Pass på at geleen og panna cottaen ikke er for varm når du heller på et nytt lag så slipper du å være redd for at glasset sprekker.

  1. Lag først en pakke med rød gelé. La den avkjøles og hell litt gele i hvert glass. (husk at du skal ha mange lag så er bedre å helle for lite enn for mye). La den stivne.
  2. Lag 1 porsjon panna cotta. Avkjøl, hell på og la stivne.
  3. Bland ut saft med zeroh og vann. Lag blå gelé av zeroh-saft, blå konditorfarge (bruk bare en liten dråpe) og gelatin. Avkjøl, hell på og la det stivne.
  4. Lag et nytt lag panna cotta, avkjøl, hell på og la det stivne
  5. Lag en ny porsjon med rød jordbærgelé, avkjøl, hell på og la det stivne.

Server i våre flotte glass!

  1. CAVASKÅL 25 CL 6-PK
    CAVASKÅL 25 CL 6-PK
    Tilbudspris 499,50 Vanlig pris 999,-
  2. VANNGLASS 39 CL 6-PK
    VANNGLASS 39 CL 6-PK
    Tilbudspris 399,50 Vanlig pris 799,-
  3. GLASS M/HENGSLET LOKK 0,1L
    GLASS M/HENGSLET LOKK 0,1L
    Tilbudspris 47,20 Vanlig pris 59,-
  4. NORGESGLASS 0,4L
    NORGESGLASS 0,4L
    Tilbudspris 55,20 Vanlig pris 69,-

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018