Eva Weel Skram

UTSOLGT!! Desemberkonsert i teltet søndag 15. desember kl. 18.00.
august 21, 2019

Desmberkonsert med Eva Weel Skram

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.
Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse, og 15. desember holder hun en nydelig og stemningsfull konsert i teltet på Hadeland Glassverk.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Singlene fra det nye albumet ble sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

Konserten varer i ca 1 time og koster kr 290,- (eks. avg) pr. person.

Konserten holdes i teltet, og vi anbefaler yttertøy. Det vil være servering av mat og drikke både før og etter konserten. Alle rettigheter.

Billetter selges på Ticketmaster og i Fabrikkutsalget.

 

 

 

 

 

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018