NYHET: Moomin Comic Strip drikkeflasker i glass

Inspirert av de populære tegneseriene om Mummitrollet lanserer Hadeland Glassverk nå Mummi Kilde drikkeflasker i glass, i samarbeid med Moomin International.
september 3, 2019

Se alle Mummi comic strip-flaskene her:

Mummitrollet har vært elsket av både barn og voksne i flere generasjoner . De kjente og kjære karakterene pryder nå våre nye Kildeflasker, som kommer i 4 ulike varianter.

De nye glassflaskene rommer 0,5 liter av din favorittdrikke. De har Mummi-trykk på selve flasken, mens trekket prydes av en tegneseriestripe.

Flaskenes termoisolerende neoprentrekk er med på å holde drikken varm eller kald, i tillegg til at det beskytter selve flasken.

Dette gjør flasken perfekt å ta med seg både på trening, tur, skole og jobb, eller andre steder man måtte ønske å ha den med seg.

Tove Jansson, (1914-2001) er Finlands mest kjente forfatter, og historiene om Mummitrollet har blitt oversatt til 50 ulike språk. Bøkene utkom mellom 1945 og 1980.

Den aller første tegneserien om Mummitrollet, Mumintrollet och jordens undergång, ble utgitt i 1947, i den finsk-svenske avisen Ny Tid. I 1954 ble tegneseriestripene sågar publisert i Londonavisen The Evening News, der de ble et populært daglig innslag helt frem til 1975.

På det meste ble tegneseriene publisert i tyve land og 120 dagsaviser, og man antar at de kan ha blitt lest av flere mennesker enn hva selve bøkene ble.

Tegneserien besto av 3-4 daglige tegneserieruter. Den var bygget opp episk, med fortellinger som hver strakte seg over omtrent tre måneder. Den første tegneseriefortellingen, Mumintrollet och jordens undergång, omfattet 91 dagsstriper.

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018