Overnatting

Vi har mange gode hoteller i vårt nærmiljø. Hvis dere ønsker å arrangere en konferanse av litt varighet - bor dere godt på disse. Benytt gjerne Glassverket som aktør for spennende opplevelser under deres opphold på Hadeland og Ringerike.

Thorbjørnrud Kurs og Konferansehotell

Thorbjørnrud Kurs og Konferansehotell - med egen strandlinje, 82 lyse rom og flotte konferansefasiliteter - er opprinnelig den gamle direktørboligen til glassverket og ligger i kort gangavstand fra oss. 

Klækken Hotell

Erværdige Klækken Hotell, omkranset av en vakker hage med en spesiell skulpturpark, 155 rom og en velutstyrt konferansedel, ligger 15 minutters biltur fra glassverket.

Øvre Vang Gård

Øvre Vang Gård er en av de eldste storgårdene på Hadeland, med historie tilbake til 1500-tallet. Gården ligger på en høyde med utsikt over Randsfjorden. Øvre Vang Gård satser personlig service. Gården har 15 sengeplasser i idylliske, personlige rom i tillegg til møterom, grupperom og nydelige spisestuer og salonger. Gjestene har hele stedet for seg selv og kan forme oppholdet etter egne ønsker.  

Andre hoteller